Sea Life Akvaryum Gezisi

Sea Life Akvaryum Gezisi

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz, Özel Eğitim Öğretmenleri Fatmagül SÜMBÜLLÜ ve Kübra Gülcemal AKBAŞ ile Sea Life Akvaryum’u gezdiler. 

 

28.12.2023 133

 

80 metrelik cam su altı gözlem tüneliyle dünyanın en büyük akvaryumları arasına giren Sea Life Akvaryum’da; köpekbalıklarının, vatozların, ahtapotların ve deniz kaplumbağalarının ender türlerinin bulunduğu 10 bini aşkın deniz canlısını inceleme imkânı buldular. 

 

İstanbul Sea Life Akvaryum, Bayrampaşa'da Forum İstanbul adlı alışveriş merkezi bünyesinde yer alan İstanbul'un ve Türkiye'nin en büyük akvaryumudur. 8 bin metrekarelik alanda, 80 metrelik cam sualtı gözlem tüneliyle dünyanın en büyük akvaryumları arasına girmiştir. 2009'un Ekim ayında hizmete giren Turkuazoo İstanbul Akvaryum Sualtı Dünyası, 270 derecelik bir açıyla ziyaretçilerine aralarında köpekbalıklarınınvatozlarınahtapotların ve deniz kaplumbağalarının ender türlerinin bulunduğu 10 bini aşkın deniz canlısını inceleme imkânı sunmaktadır. 

 

Eğlenceli ve öğretici etkinliklerle güzel vakit geçiren öğrencilerimiz, büyülü bir dünyanın parçası olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kaynak: Md. Yrd. Veysel Can