Öneri İstek Şikayet Çözüm Merkezi

Öneri İstek Şikayet Çözüm Merkezi

Öneri İstek Şikayet ve Memnuniyet 

 

Öğrenci Çözüm Merkezi’ne hoş geldiniz! 

05.12.2023 387

Öneri İstek Şikayet ve Memnuniyet nasıl iletilir ?

 

Nasıl talep oluşturulur ?

 

Videomuzu izleyelim: 

 

 

 

 05-12-2023

Öğrenci İşleri Çözüm Merkezi’nin amacı; kolay ulaşılabilir ve güvenilir bir yönetim anlayışı ile sonuç odaklı çalışmak, çözümün sadece kurum içinde gerçekleştiğinin farkındalığını oluşturmak. 

 

Öğrencilerin velilerin öğrenci işleriyle ilgili sorularını ve sorunlarını en kısa sürede çözüme ulaştırmak, sorun ve önerileri başvuran adına takip etmek ve ilgili kişiyi sonuç hakkında bilgilendirmektir.

 

Öğrenci İşleri Çözüm Merkezi’nin hedefi; birime başvuranların talep ve şikâyetlerini en kısa sürede kurum içinde çözüme ulaştırarak ve konu hakkında bilgilendirme yaparak sunulan hizmetlerin memnuniyet derecesini arttırmaktır.

 

Öğrenci İşleri Çözüm Merkezi ile yapılan tüm görüşmeler, hizmet kalite standartları ve iletişim güvenliği nedeniyle kayıt altına alınmaktadır.

 

Bir konuda bir defa talep oluşturmanız yeterlidir. Bu şekilde, sizin ve arkadaşlarınızın taleplerine vereceğimiz cevaplar daha hızlı olacaktır.

 

Yapılan başvurular, resmi çalışma gün ve saatlerinde işleme alınacaktır. Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktiftir. 

 

 

 

Kaynak: Md. Yrd. Veysel Can