Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Birincilikleri

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Birincilikleri

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Sona Erdi

 

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği etkinlikte Gaziosmanpaşa ilçesindeki öğrenciler yarıştı. 

 

Turnuvaya yoğun katılım sağlandı.

29.02.2024 74

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Gaziosmanpaşa İlçe Turnuvası ve ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu arasında imzalanan Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İş Birliği Protokolü kapsamında Gaziosmanpaşa İlçe Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası ve Ödül Töreni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL ve Şube Müdürümüz Uygar KESKİN'in katılımı ile MBA Okulları Gaziosmanpaşa Kampüsü Spor Salonu’nda görev gerçekleştirildi.

 

 

 Turnuvaya; Turnuva Hakem Kurulu Üyelerinden Matematik Öğretmeni Hayat TOPRAK, okul yöneticileri, veliler, öğretmenler ve öğrencilrr katıldı. Turnuva sonrası dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL, akıl ve zeka oyunlarının, çocukların bilişsel yetkinliklerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu; hafıza, öğrenme, karar verme, akıl yürütme, görsel algı, motor becerileri, el-göz koordinasyonu ve olasılıkları hesaplama gibi alanlarda gelişim sağladığına değinip dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerimiz ödüllerini madalyalarını kendilerinden aldılar. 

 

 

Okulumuz:

PENTAGO kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Yusuf ARİ ilçe birincisi olmuştur.  

 

KULAMİ kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Ervanur KIRMIZI  ilçe birincisi olmuştur.

 

REVERSİ kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Kerem Güngör ilçe dördüncüsü oldu. 

 

Mangala kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Burak Şerif Saraç ilçe dördüncüsü oldu. 

 

 

 

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL okulumuzdaki Akıl Ve Zeka Oyunları Atölyesinde gerçekleşen çalışmaların öğrencilerde bilişsel becerileri, muhakeme gücünü, strateji, yorumlama ve dikkat eksikliğine dahi iyi geldiğini belirterek öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Tuncay NARİN ve öğrencilerini tebrik etti. 

 

Kaynak: Md. Yrd. Veysel CAN