Veli Akademileri

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul'daki resmî okullarda öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Okulumuzda bu projeyi uygulamakta olup proje kapsamında Velilerimize Akademik Başarı, Bilinçli Teknoloji Kullanımı, Okuma Kültürü, Hijyen ve Sağlıklı Beslenme, Sosyal Çevre ve Arkadaş Seçimi, Mahremiyet konularında öğretmenlerimiz  ve uzmanlar tarafından her ay seminer verilecektir. 6 seminerin 5 ine katılan velilerimize SERFİTİKA verilevektir.  Katılacak olan velilerimize şimdiden teşekkür ederiz.

21.12.2018 389

22-12-2018