Okulumuzun Geleneksel İftar Buluşması

Okulumuzun Geleneksel İftar Buluşması

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL, Okulumuzun Geleneksel İftar Buluşması Programına Katıldı

19.03.2024 101

 

Okulumuz öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL’ın teşrifleriyle okulumuzda düzenlenen “Geleneksel İftar Buluşması” programında bir araya geldiler. 

 

Programda konuşma yapan Müdür Topsakal, konuşmasına Ramazan-ı Şerif’i tebrik ederek, bu mübarek günlerin İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek başladı.

 

Eğitsel sanatsal kültürel çalışmalarıyla ilçemizin öncüsü olan okulumuzuna  destek veren tüm öğretmenlerle birlikte aynı sofrayı paylaştıklarını belirten TOPSAKAL, “Birlikte büyüyen ve birlikte yürüyen bir eğitim yuvasının adeta dişlileri gibiyiz. Bizi hedeflerimize ulaştıracak esas kaynağımız olan öğretmenlerimiz ile tek bir nihai hedefe kilitlenmiş bulunmaktayız. Bu nihai hedef de Türkiye Yüzyılı’dır” diye konuştu.

 

Okul Mürürümüz Sayın Hüseyin AL, tam anlamıyla milli eğitimin kalkınma programı kapsamında her türlü imkâna sahip başarılarla dolu bir eğitim yuvası olan okulumuzun varlığına değinerek okulumuzun en önemli paydaşları olan öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimiz ile aynı sofrada bulunduğumuz gibi birlik ve dayanışma içinde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Okul Müdürümüz Hüseyin AL, öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimizin okulumuzda okul müdürlüğü zamanlarında uzun yıllar emekleriyle ciddi katkılarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL’a uğurlamasının ardından program sona erdi.

Kaynak: Md. Yrd. Veysel CAN