Okulumuza Ziyaretler Devam Ediyor

Okulumuza Ziyaretler Devam Ediyor

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu Müdürü Sayın Fatih Mustafa Topsakal ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu Müdürü Sayın Müslüm Yıldız ve Eğitim-Bir-Sen İstanbul 2 Nolu Şubesi Gaziosmanpaşa Temsilcisi Sayın Mustafa Ergül ve Şube Yönetimi okulumuza ziyarette bulundular. 

23.11.2023 237

23-11-202323-11-2023

 

 

Okulumuzda uzun yıllar müdür olarak görev yapıp okulumuza çalışmalarıyla değerli katkılarda bulunan Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL okulumuzda göreve yeni başlayan Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL’a yeni görevinde başarılar dilerken; ilçemizin en iyi okullarından birinde uzun yıllar görev almanın gururunu yaşadığını belirtti. Aybek Okul Ailesi’nin geleneği, özellikle de eğitimde mükemmelliğe ulaşma hedeflerinin okulumuzu farklı kılan değerlerinden biri olduğuna değindi.

 

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL, eğitimde bireye önem gösteren, herkesin ilgi alanlarına değer veren, her zaman yaratıcılığı ve hedeflerinin peşinden gitmelerini teşvik etmeye çalışan demokratik bir okul ortamında başarı yolculuğunda olduğumuzu belirtti.

 

 

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 2 Nolu Şubesi Gaziosmanpaşa Temsilcisi Sayın Mustafa Ergül; okulda bir eğitim yuvasına yaraşır bir çalışma ortamı yaratıldığından; öğretmenlere kendileri ve meslek hayatına ilişkin tüm konularda söz ve karar sahibi olmaları yönünde gerekli ortamın sunulmasından dolayı sendika üyeleri adına teşekkürlerini iletti. 

 

 

 

Kaynak: Md. Yrd. Veysel Can