Okul Veli Buluşmamız Gerçekleşti

Okulumuzda veli toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda Okul Müdürümüz Hüseyin AL; öğrencilerimizin genel başarı durumu, okulumuz bünyesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili velilerimizi bilgilendirdi.

03.12.2023 134

Okul ve aile işbirliğinin önemi üzerinde duruldu.

Velilerimiz, okulumuz öğretmenleriyle bir araya gelerek öğrencilerimizin genel performansları hakkında bilgi sahibi oldu.

Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda branş öğretmenlerimiz öğrencilerimizin akademik gelişimleri hakkında velilere bilgi verdi.

Velilerimiz öğrencilerimizin ilk dönem değerlendirmeleri ile ilgili derslerine giren tüm öğretmenleriyle görüşme imkanı buldu.

Öğrencilerimizin  akademik ve sosyal gelişimlerini değerlendirildiği toplantılarda velilerimizin soruları cevaplandırıldı ve gelişim planlamaları görüşüldü.

İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili yapılan çalışmalar ve planlamalar belirtildi.

Toplantımızda yer alan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız

Kaynak: Md. Yrd. Veysel Can