İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. 

29.02.2024 107

Okul Müdürümüz Hüseyin AL, müdür yardımcıları ve öğretmenlerimiz tarafından Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine yeni atanan Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

 

 

Okulumuzun nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL, yaptığı açıklamada; “Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf Tekin'in değerli takdirleri ve tensipleriyle  Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek ilçemiz eğitim camiasına hizmet etme fırsatını elde etmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. Şehit Anıl Kaan Aybek Ortaokulu’nun kendisi için manevi önemine değindi. 

 

İlk ziyaretini de okulumuza yapacağını değinerek ilçemizdeki tüm öğretmenlerin, değerli eğitim yöneticilerinin, eğitim kollarında hizmet eden sendikalarımızın, tüm eğitim çalışanlarımızın, toplum yararına hizmet eden sivil toplum örgütlerimizin, eğitime gönül vermiş ve vermeye devam edecek olan hayırseverlerimizin, velilerimizin ve en değerli varlıklarımız olan sevgili öğrencilerimiz ile işbirliği içinde başarılara imza atacak olmanın verdiği heyecan ve mutluluğu yaşadığını ifade etti. 

 

 

Aynı azimle el birliğiyle ilçemiz için de çalışacağız.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL, Şehit Anıl Kaan Aybek Ortaokulu’nda okul müdürlüğü yapmış olduğu zamanları anlatırken duygu dolu anlar yaşandı. Okulumuzun birbirinden değerli öğretmenleri ve paydaş kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle 8 yıl boyunca devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldığı ve ilçemizin eğitim alanında daha da ileriye taşınmasında okulumuzun önemli bir faktör olduğunu ifade etti. 

 

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL, geçmişte okulumuz için fark yaratan çalışmalarla hizmet etmiş Sayın Müdürümüz Fatih Mustafa TOPSAKAL’a teşekkürlerini sunarken bıraktığı bayrağı daha da yükseklere taşıma gayreti içinde olacağımızdan herkesin emin olmasını istedi. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Mustafa TOPSAKAL önderliğinde, her detayı titizlikle ele alarak, eğitimde daha büyük başarılar elde etmek için kararlılıkla ilerleyeceğimizi belirtiyor, birlikte başarılarla dolu bir geleceğe emin adımlarla yürüme fırsatını heyecanla yaşadığımızı belirtiyoruz.

Kaynak: Md. Yrd. Veysel CAN