İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret Etti

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret Etti

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI ile ilçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Selmani KARAÇAM okulumuza ziyarette bulundular. 

13.11.2023 223

Sosyal etkinlikler elde edilen başarılarımızdan ötürü öğrencilerimizi  ve danışman öğretmenlerimize tebriklerini sunan  müdürlerimiz, okulumuzda incelemelerde bulundular. 

 

 

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL, kurum işleyişi, yapılan projeler ve kurum hedefleri hakkında bilgi verdi. 

 

İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI; okulumuzu. son derece modern, çağın gereklerine uygun ve ilçemizdeki örnek okullardan biri olduğunu ifade ederek kurum kültürünün önemine değindi. 

 

Sayın Uzantı, okulumuzu da gezerek incelemelerde bulundu ve okul hakkında detaylı bilgiler aldı. 

 

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL, başarıya giden yolda okulumuzun üstlendiği sorumluluklar çerçevesinde tüm çalışmaların planlandığı gibi ilerlediğini ifade ederek okulu, sınıfları ve eğitim ortamını gezdirerek detaylı bilgiler veren AL, “Okulumuzda büyük hayaller ve hedefler ile başarıya giden bir yoldayız. Hedefimiz önce ilimizde sonra Türkiye’de ve daha sonra dünyada adından söz ettiren bir okul olmak” diye konuştu. 

 

Şube Müdürümüz Sayın Selmani KARAÇAM “Her bir öğrencimiz bizim göz bebeğimiz. Onlara burada her yönüyle eksiksiz bir eğitim verilmesi için çaba gösteren tüm öğretmenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Buradan yetişen gençlerimiz ülkemizin geleceğine çok büyük katkılar sağlayacaktır” ifadelerinde bulundu. 

 

Okulun eğitim konusundaki çalışmalarını takdirle karşılıyorum 

 

İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI; okulda çok güzel işlere imza attıldığını ve eğitim konusunda yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Gerek eğitim imkanları gerek eğitim kadrosu olsun son derece modern ve son derece çağın gereklerine uygun bir okul olduğunu; okulumuzda eğitime geleceğimize büyük bir katkı sunulması konusunda büyük bir iş çıkarıldığını ifade etti. “Şunu yakinen gördüm ki buradan yetişen çocuklarımız geleceğin mimarları olacaklar. Ülkemize, insanlığa hizmet edecekler. Bu okulda gördüğüm derslikler ve eğitim kadrosunun çalışmaları ile yetişen öğrencilerin, kendilerine sağlanan bu olağanüstü eğitim ortamıyla ilerleyen yıllarda, birer yıldız gibi parlayacaklar. Tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

 

 

Okulumuza nazik ziyaretlerinde dolayı Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI ile ilçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Selmani KARAÇAM’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

 

13-11-202313-11-2023

 

Kaynak: Veysel Can