Balkan Turuna Hazırız

18-19-20 Aralık 2023 tarihlerinde 3 Gün 2 Gece sürecek; Yunanistan Makedonya Bulgaristan Balkan Turu yapılacak.

Son Başvuru Tarihi: 6 ARALIK 2023

29.11.2023 1193

Organizasyon Okul Aile Birliğimiz tarafından organize edilecektir.

Kontenjan:

46 Öğrenci

3 Öğretmen

2 Rehber

5.-6.-7.-8. Sınıf öğrencileri katılabilir.

Pasaportu olan Veliler geziye katılım sağlayabilir.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

-Lüks otobüsler ile ulaşım hizmetleri

- 4* Otellerde (vb.) 2 Gece konaklama

-Sabah kahvaltısı (otelde) Öğlen ve Akşam yemekleri

-Tur boyunca profesyonel rehberlik hizmetleri

-Bazı şehirlerde alınan mecburi yerel rehberlik hizmetleri

-Programda belirtilen tüm turlar

-Gümrük ve şehir vergileri

-Tüm Otoban, Otopark ve Check Point Ücretleri

-Yurtdışı çıkış harcı

-Gri pasaport

-Öğle yemekleri

-Seyahat Sigorta Ücreti

-St. Naum Turu

-Ohri Gölü Tekne Turu

-Matka Kanyonu Turu

-Vekalet ve Muvafakatname noter ödemesi

-2 Gece Konaklama Ücreti

-3 Öğün Yemek Ücreti

Detaylar afişte:

29-11-2023

Geziye sınırlı kontenjan ayrılmış durumdadır. Başvurular Okul Aile Birliğine yapılmalıdır.

Yurtdışı Gezilerinin Öğrencilere Faydaları

Neden Yurtdışı seyahatleri yapmalıyız ?

Yurtdışı seyahatleri öğrencilere neler kazandıracak?

Yurtdışı eğitim uzmanlarına göre yurtdışında bulunmanın seyahat etmenin, dünyayı keşfetmemin, yeni dil öğrenmenin, uluslararası tecrübe kazanmanın birçok faydaları var.

Yurtdışın gezilerinin faydalarını paylaşacağız.

1. Yeni Kültürler Tanırsınız

Yeni bir kültür tanımanın en iyi yolu o kültürün yaşandığı topraklarda geziler yazmaktır. Tatil zamanları veya yurtdışı seyahatleri esnasında bir kültürü tanıyacak bir zamanınız olur.

2. Yeni Arkadaşlarınız Olur

Yurtdışında dünya ülkelerinden birbirinden değerli arkadaşlıklar kurup yeni kontaklar oluşturmanız için harika bir fırsat.

Uzmanlara göre, uluslararası çevresi geniş olan bireylerin uzmanlık ve yetkinlikleri de bir o kadar iyi oluyor.

3. Bağımsız yaşamayı öğrenirsiniz

Öğrenciler için bağımsızlık kazanımı elde edip yeni şeyler öğrenceği harika bir başlangıç elbette. Yurtdışı esnasında kendiniz tüm zorlukların üstesinden gelmeye çalırsınız, kendinize bakmayı öğreniz ve kendi sorunlarınızı ve ilişkilerinizi çözümleme yoluna gidersiniz.

4. Düşünce şekliniz değişir ve gelişir

Yurtdışı eğitimi daha önce koşulsuz kabul ettiğiniz birçok şeye yeni bir gözle bakmanıza imkan sağlar. Ayrıca,uzun dönemde dünya perspektifinize katkıda bulunurken bir yandan da sorunları analiz ediş ve başkalarını anlayış şeklinize yenilik katar. Buna ek olarak, uzun süre yurtdışında kalmak başkları hakkında ön yargısız düşünmenize, farklılıkları anlayışla karşılayıp  tolere etmenize yardımcı olur.

5. Uluslararası alanda çalışma ortamları da artar

Yurtdışı, bireyleri kariyer gelişimlerine de hazırlar. Yurtdışı deneyimi alan öğrenciler yeni bilgilere açıktır ve bu bilgileri uluslararası arena da çok kolay bir şekilde kullanma, hayata geçirme kabiliyetlerine sahiptirler.

CV’sine yurtdışı tecrübelerini ekleyen insanlar daha çok etkileme gücüne sahiptirler. Sizin kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olduğunuzu, farkli ortamlara göstereceğiniz uyum kolaylığını ve girişken bireyler olduğunuzu düşüneceklerdir.

6. Yeni dil öğrenir ve dil için pratik yaparsınız

Yurtdışı deneyimi birçok uluslararası öğrenci için dil pratiği yapacakları veya yerel dili öğrenecekleri bir şans sunar. Böylece uzun dönemde yurtdışı deneyimi esnasında Pratik yaparak öğrenilen dil birçok öğrenciye büyük artı katacaktır.

7. Daha çok seyahat edersiniz

Yukarıdakilere ek olarak, Yurtdışı deneyiminin birçok faydasını saymak mümkün elbette. Son olarak, yurtdışı deneyimi sayesinde uluslararası daha çok seyahat yapmanız mümkün.