2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı

2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı

2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. 

 

Toplantımıza Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf UZANTI da katıldı.

05.02.2024 94

Okullarda bilime odaklı, kültürel değerlere duyarlı, evrensel ve millî manevi değerlere sahip öğrencilerin yetiştirilmesinin önemine değinen Sayın Uzantı, toplantılar ile planlanan eğitim sayesinde sadece akademik olarak güçlü gençler değil; aynı zamanda milli öz değerlerine, tarihine, inancına ve kültürüne uygun bir eğitimin planlaması  ve millî değerlere sahip nesiller yetiştirilmesinin önemini vurguladı. 

 

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin AL; okul başarısına, sosyal etkinlikler, projeler ve mevzuatlar çerçevesinde yapılacak çalışmalara değindi. Çocuğun sınıftaki davranışlarının dikkatle gözlemlenmesi ve öğrenci için hangi eğitimin uygun olacağı hakkında doğru kararlar verileceğinin önemine dikkat çekti. 

 

Okulumuzda uygulanan projelerle; öğrencilerin bağımsız öğrenen, eleştirel düşünebilen, sorgulama, analiz, sentez yapabilen, varsayım ve çıkarımlarda bulunabilen, yeni fikirler üretebilmelerinde yol gösterici olduğu belirtildi. Öğrenmenin kalıcılığı ancak yaşam boyu öğrenmeyi sağlamakla gerçekleştirilebileceği ifade edildi. 

 

Toplantıya katılım sağlayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI ve değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Kaynak: Md. Yrd. Veysel Can